Voldoet je bestelling niet aan je verwachting, dan heb je het recht het artikel, zonder opgaaf van redenen, binnen 14 dagen retour te melden. Deze tijd gaat in op de dag dat je de bestelling hebt ontvangen. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te zenden naar toonies woondeco

Wanneer de bestelling in goede staat is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag inclusief de verzendkosten maar exclusief de verzendkosten van retourzending (€ 7,50), binnen 14 dagen op je bankrekening overgemaakt.

Hoe te retourneren?

Wanneer je een artikel wilt retourneren, stuur dan even een mailtje naar info@toonies-woondeco.nl om door te geven dat je zending (of een deel ervan) retour komt.

Per mail ontvang je dan een verzendlabel en je betaalt € 7,50 voor het retour zenden (alleen voor zendingen binnen Nederland). Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je creditfactuur. Je kunt dit label dan uitprinten en op je pakket plakken. Op eigen kosten retourneren mag uiteraard ook, dan berekenen wij geen retourkosten. Vervolgens kun je het pakket inleveren bij een Post.nl punt. Graag het verzendbewijs goed bewaren, dit is het bewijs dat je het pakket hebt teruggestuurd en zo kunnen we het pakket altijd traceren.

Het artikel dient binnen 14 dagen in de originele staat en onbeschadigd retour te worden gestuurd.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.